474/2022

Helsingfors den 16 juni 2022

Statsrådets förordning om överenskommelsen om uppsägning av överenskommelsen mellan Finland och Bulgarien om främjande av och skydd för investeringar

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs:

1 §

Den genom notväxling den 4 november 2021 mellan Republiken Finlands regering och Republiken Bulgariens regering ingångna överenskommelsen om uppsägning av den ingångna överenskommelsen mellan Republiken Finlands regering och Republiken Bulgariens regering om främjande av och skydd för investeringar (FördrS 49 och 50/1999) träder i kraft den 3 juli 2022 enligt vad som därom har avtalats.

2 §

Bestämmelserna i överenskommelsen ska gälla som förordning.

3 §

Denna förordning träder i kraft den 3 juli 2022.

Genom denna förordning upphävs förordning om ikraftträdande av överenskommelsen med Bulgarien om främjande av och skydd för investeringar och av lagen om godkännande av vissa bestämmelser i överenskommelsen (465/1999).

U 3/2020
(Fördragstexten är publicerad i Finlands författningssamlings fördragsserie nr 46/2022)

Helsingfors den 16 juni 2022

Utrikesminister
Pekka Haavisto

Handelsrådet
Johanna Ala-Nikkola

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.