115/2022

Helsingfors den 3 februari 2022

Statsrådets förordning om avtalet om ändring för andra gången av överenskommelsen med Kuba om omstrukturering av Kubas skulder

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs:

1 §

Det i Havanna den 7 december 2021 mellan Republiken Finlands regering och Republiken Kubas regering ingångna avtalet om ändring för andra gången av överenskommelsen med Kuba om omstrukturering av Kubas skulder träder i kraft den 20 februari 2022 enligt vad som har avtalats.

Överenskommelsen har godkänts av republikens president den 16 december 2021. Noterna om dess godkännande har utväxlats den 22 december 2021.

2 §

Bestämmelserna i överenskommelsen ska gälla som förordning.

3 §

Denna förordning träder i kraft den 20 februari 2022.

(Överenskommelsen är tillgänglig i utrikesministeriets föreskriftssamling www.finlex.fi och på utrikesministeriet som också ger närmare information om den på finska och svenska)

Helsingfors den 3 februari 2022

Utrikesminister
Pekka Haavisto

Ambassadråd
Anu Vuori-Kiikeri

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.