674/1993

Given i Helsingfors den 12 juli 1993

Förordning om ändring av ikraftträdelsestadgandet i förordningen om ändring av förordningen om industriell hantering och upplagring av farliga kemikalier

På föredragning av handels- och industriministern

ändras ikraftträdelsestadgandets 2 mom. i förordningen den 3 augusti 1992 om ändring av förordningen om industriell hantering och upplagring av farliga kemikalier (703/92) som följer:


I fråga om de anläggningar som är i drift då denna förordning träder i kraft och som avses i 59 b § skall en riskbedömning enligt nämnda stadgande göras före den 1 september 1993. Vad beträffar de anläggningar som avses i 59 c § görs dock riskbedömningen i samband med säkerhetsutredningen.Denna förordning träder i kraft den 1 augusti 1993.

Helsingfors den 12 juli 1993

Republikens President
MAUNO KOIVISTO

Handels- och industriminister
Pekka Tuomisto

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.