24.09.1992

Kunnallinen ilmoitus - Piirinuohoojan kelpoisuusehdot

Huomion kiinnittäminen kunnallisen hakuilmoituksen sisältöön ja piirinuohoojalle asetetut kelpoisuusehdot täyttävän henkilön valintaan

Kunnan palolautakunnan ilmoitus piirinuohoojan toimen haettavaksi julistamisesta ei ollut sisällöltään asianmukainen. Hakuilmoituksen mukaan toimeen voitiin valita myös henkilö, jolla ei ollut tehtävään vaadittavaa pätevyyttä. Lisäksi hakuilmoituksessa ilmoitettua yhdeksän päivän hakuaikaa ei ollut pidettävä riittävänä.

Piirinuohoojan tehtävien hoitoon oli nuohouspiirien yhdistämiskokeilun johdosta väliaikaisesti valittu henkilö, joka ei täyttänyt piirinuohoojan kelpoisuusehtoja.

Palolautakunnan huomiota kiinnitetty hakuilmoitusten asianmukaiseen sisältöön ja sanalliseen täsmällisyyteen sekä siihen, että lautakunnan tuli pikaisesti ryhtyä, saatuaan tarpeelliseksi katsomansa yhden nuohouspiirin toimivuutta koskeneen selvitystyön päätökseen, toimenpiteisiin kunnan nuohoustoimen harjoittamiseen annettavan luvan myöntämiseksi kelpoisuusehdot täyttävälle henkilölle.

L palo-ja pelastustoimesta 7 ,10, 13 §
A pali-ja pelastustoimesta 27 b §

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.