Korkein oikeus uudisti verkkopalvelunsa

Korkein oikeus (KKO) on uudistanut verkkopalvelunsa. Sivuilta www.korkeinoikeus.fi löytyy nyt muun muassa uusi muutoksenhakijoille tarkoitettu osio, joka sisältää sivuilla ennen julkaisematonta tietoa muutoksenhakemusten laatimisesta. Sivuilla käydään vaihe vaiheelta läpi sekä säännönmukaiseen että ylimääräiseen muutoksenhakuun liittyvä menettely ja muutoksenhakuasioiden käsittely KKO:ssa. Tekstisisältöjä on tuettu asiaan kuuluvin säädös- ym. linkein.

KKO:n toiminnasta kiinnostuneille sivuilla on tarjolla täydennettyä tietoa KKO:n tehtävistä, jäsenistä ja henkilöstöstä, historiasta sekä organisaatiosta. Lisäksi sivujen kautta on nyt mahdollista tilata KKO:n ennakkopäätöksiä, lausuntoja ja tiedotteita RSS-syötteinä. Etusivulta on myös mahdollista tutustua listaan kysymyksistä, joita KKO:sta usein kysytään.

Uudistuksen tavoitteena oli parantaa sivujen käyttäjälähtöisyyttä sekä ajanmukaistaa ja selkeyttää sivut. Tavoitteisiin kuului myös sivujen visuaalisen ilmeen uudistaminen korkeimman oikeuden graafisen ohjeen mukaiseksi.

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Pia Sive, p. 02956 40052, pia.sive@oikeus.fi

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.