Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

Päätös työttömyysetuudesta on annettava 30 päivässä

Työttömyysetuutta koskeva päätös on annettava maaliskuun alusta voimaantulleen lainmuutoksen myötä nykyisin 30 päivän kuluessa hakemuksen saapumisesta. Aiemmin työttömyysturvalaissa ei ole käsittelyn määräaikaa koskevia säännöksiä.

Jos hakemus on puutteellinen eikä päätöstä voida antaa ehdotetussa määräajassa, päätös on annettava viimeistään kahden viikon kuluttua siitä, kun tarpeelliset lisäselvitykset on saatu.

Työttömyysturvalain muutos (144/2011) tuli voimaan 1.3.2011. Lakia ei sovelleta hakemuksiin, jotka olivat vireillä lain voimaan tullessa.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.