Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

Verotilijärjestelmä käyttöön vuoden 2010 alussa

Oma-aloitteisten verojen maksamiseen ja ilmoittamiseen liittyvä verotilijärjestelmä otetaan käyttöön 1.1.2010. Valtiovarainministeriön mukaan samasta ajankohdasta alkaen ryhdytään soveltamaan järjestelmän käyttöönottoon liittyviä verolainsäädännön muutoksia, jotka ovat tulleet voimaan 14.8.2009.

Verohallinto on julkaissut sivuillaan tietopaketin verotilistä. Verotiliverot ilmoitetaan kausiveroilmoituksella ja maksetaan joka kuukauden 12. päivänä. Verotilin avulla oma-aloitteisten verojen maksajat voivat vähentää palautukseen oikeuttavat veronsa maksettavista veroista ja saada verotus- ja maksutilanteestaan nykyistä paremman kokonaiskuvan. Verotilin myötä myös pidennetään pienten yritysten ilmoitus- ja maksujaksoja. Alkuvaiheessa verotili koskee ainoastaan yritysasiakkaita, joten verotili ei koske tavallista palkansaajaa, ellei hän toimi työnantajana.

Lue lisää: http://www.vero.fi/nc/viewarticle.asp?article=8198&language=FIN

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.