Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

Tupakan myynti tuli luvanvaraiseksi

Tupakan myynti tuli luvanvaraiseksi 1. huhtikuuta 2009 alkaen. Myyntilupa haetaan kunnalta ja siihen on liitettävä omavalvontasuunnitelma. Valvira on nyt ohjeistanut asiaa ja julkaissut muun muassa myyntilupahakemuslomakkeen.

Tupakkatuotteita saa myydä vain kunnan myöntämällä myyntipaikkakohtaisella vähittäismyyntiluvalla, joka voidaan myöntää myös määräaikaisena. Luvasta peritään myyntilupamaksu, jonka taksan kunta vahvistaa. Myös tupakkatuotteiden osto tukkukaupasta jälleenmyyntiin edellyttää vähittäismyyntilupaa.

Lisätietoa Valviran verkkosivuilta:
http://www.valvira.fi/ohjaus_ja_valvonta/tupakka

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.