5/2023

Annettu: Helsingissä 12.1.2023

Ulkoministeriön ilmoitus Athene-järjestelmälle myönnettävistä erioikeuksista ja vapauksista tehdyn neuvostossa kokoontuneiden Euroopan unionin jäsenvaltioiden hallitusten edustajien päätöksen voimaantulosta

Ulkoministeriö ilmoittaa, että Athene-järjestelmälle myönnettävistä erioikeuksista ja vapauksista tehdyn neuvostossa kokoontuneiden Euroopan unionin jäsenvaltioiden hallitusten edustajien päätöksen (SopS 1 ja 2/2023) voimassaololla ei ole tosiasiallisia vaikutuksia, koska Athene-järjestelmä on kumottu neuvoston päätöksellä (EUVL L 102/14, 24.3.2021, 2021/509/YUTP).

Ulkoministeriö antaa neuvostossa kokoontuneiden Euroopan unionin jäsenvaltioiden hallitusten edustajien päätöksestä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 12.1.2023

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.