25/2022

Annettu: Helsingissä 23.3.2022

Sosiaali- ja terveysministeriön ilmoitus Kansainvälisen rokoteinstituutin perustamisesta tehdyn sopimuksen liitteenä olevien sääntöjen muutosten voimaantulosta

Sosiaali- ja terveysministeriö ilmoittaa, että kansainvälisen rokoteinstituutin perustamisesta tehdyn sopimuksen (SopS 77 ja 78/2020) liitteenä olevien sääntöjen IX artiklaan ja X artiklaan 17 päivänä helmikuuta 2022 kansainvälisen rokoteinstituutin hallintoneuvoston päätöksellä tehdyt muutokset ovat voimassa 17 päivästä helmikuuta 2022 niin kuin niistä on sovittu.

Muutokset ovat saatavilla Yhdistyneiden kansakuntien sopimusrekisterissä https://treaties.un.org/ sekä sosiaali- ja terveysministeriössä, joka antaa niistä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 23.3.2022

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.