77/2021

Annettu: Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 2021

Valtioneuvoston asetus sijoitusten vastavuoroisesta edistämisestä ja suojaamisesta Kroatian kanssa tehdyn sopimuksen irtisanomisesta tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Sijoitusten vastavuoroisesta edistämisestä ja suojaamisesta Suomen tasavallan hallituksen ja Kroatian tasavallan hallituksen välillä tehdyn sopimuksen (SopS 91 ja 92/2002) irtisanomisesta Suomen tasavallan hallituksen ja Kroatian tasavallan hallituksen välillä noottienvaihdolla 9 päivänä huhtikuuta 2021 tehty sopimus tulee voimaan 12 päivänä joulukuuta 2021 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 12 päivänä joulukuuta 2021.

Tällä asetuksella kumotaan tasavallan presidentin asetus Kroatian kanssa tehdyn sijoitusten vastavuoroista edistämistä ja suojaamista koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain voimaantulosta (853/2002).

Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 2021

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.