64/2021

Annettu: Helsingissä 23 päivänä syyskuuta 2021

Valtioneuvoston asetus sijoitusten edistämisestä ja suojelusta Latvian kanssa tehdyn sopimuksen irtisanomisesta tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Sijoitusten edistämisestä ja suojelusta Suomen tasavallan hallituksen ja Latvian tasavallan hallituksen välillä tehdyn sopimuksen (SopS 4 ja 5/1993) irtisanomisesta Suomen tasavallan hallituksen ja Latvian tasavallan hallituksen välillä noottienvaihdolla 11 päivänä helmikuuta 2021 tehty sopimus tulee voimaan 8 päivänä lokakuuta 2021 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 8 päivänä lokakuuta 2021.

Tällä asetuksella kumotaan asetus Latvian kanssa sijoitusten edistämisestä ja suojelusta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta (62/1993).

Helsingissä 23 päivänä syyskuuta 2021

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.