42/2020

Annettu: Helsingissä 4 päivänä toukokuuta 2020

Ympäristöministeriön ilmoitus kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen III liitteen muutosten ja VII liitteen voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen (SopS 112/2004) III liitteeseen Genevessä 8 päivänä toukokuuta 2019 päätöksillä RC-9/3 ja RC-9/4 tehdyt muutokset ovat voimassa 16 päivästä syyskuuta 2019, niin kuin niistä on sovittu.

Yleissopimukseen Genevessä 8 päivänä toukokuuta 2019 päätöksellä RC-9/7 tehty VII liite tulee voimaan 6 päivänä marraskuuta 2020, niin kuin siitä on sovittu.

Yleissopimuksen liitteiden muutokset ovat nähtävissä ja saatavilla yleissopimuksen verkkosivuilla www.pic.int sekä ympäristöministeriössä, joka antaa niistä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 4 päivänä toukokuuta 2020

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.