33/2020

Annettu: Helsingissä 2 päivänä huhtikuuta 2020

Ympäristöministeriön ilmoitus vaarallisten jätteiden maan rajan ylittävien siirtojen ja käsittelyn valvontaa koskevan Baselin yleissopimuksen II, VIII ja IX liitteiden muutosten voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että vaarallisten jätteiden maan rajan ylittävien siirtojen ja käsittelyn valvontaa koskevaan Baselin yleissopimukseen (SopS 44–45/1992) Genevessä 10 päivänä toukokuuta 2019 päätöksellä BC-14/12 tehdyt II, VIII ja IX liitteiden muutokset ovat voimassa 24 päivästä maaliskuuta 2020, niin kuin niistä on sovittu.

Yleissopimuksen liitteiden muutokset ovat nähtävissä ja saatavilla yleissopimuksen verkkosivuilla www.basel.int sekä ympäristöministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 2 päivänä huhtikuuta 2020

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.