37/2015

Annettu: 26.03.2015

Ympäristöministeriön ilmoitus valtiosta toiseen tapahtuvaa ilman epäpuhtauksien kaukokulkeutumista koskevaan vuoden 1979 yleissopimukseen liittyvän pysyviä orgaanisia yhdisteitä koskevan pöytäkirjan liitteiden V ja VII muutosten voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että valtiosta toiseen tapahtuvaa ilman epäpuhtauksien kaukokulkeutumista koskevaan vuoden 1979 yleissopimukseen liittyvän pysyviä orgaanisia yhdisteitä koskevan pöytäkirjan (SopS 68/2003) liitteisiin V ja VII Genevessä 18 päivänä joulukuuta 2009 tehdyt muutokset ovat voimassa 14 joulukuuta 2010, niin kuin siitä on sovittu.

Muutos on nähtävänä ja saatavissa ympäristöministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi sekä ympäristöministeriössä, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 26 päivänä maaliskuuta 2015

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.