96/2013

Annettu: 17.12.2013

Ympäristöministeriön ilmoitus valtiosta toiseen tapahtuvaa ilman epäpuhtauksien kaukokulkeutumista koskevaan vuoden 1979 yleissopimukseen liittyvän raskasmetalleja koskevan pöytäkirjan liitteen III muutosten voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että valtiosta toiseen tapahtuvaa ilman epäpuhtauksien kaukokulkeutumista koskevaan vuoden 1979 yleissopimukseen liittyvän raskasmetalleja koskevan pöytäkirjan (SopS 78/2003) liitteeseen III Genevessä 13 päivänä joulukuuta 2012 tehdyt muutokset tulevat voimaan 9 päivästä tammikuuta 2014, niin kuin siitä on sovittu.

Muutos on nähtävänä ja saatavissa ympäristöministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi sekä ympäristöministeriössä, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 17 päivänä joulukuuta 2013

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.