95/2013

Annettu: 17.12.2013

Ympäristöministeriön ilmoitus valtiosta toiseen tapahtuvaa ilman epäpuhtauksien kaukokulkeutumista koskevaan vuoden 1979 yleissopimukseen liittyvän happamoitumisen, rehevöitymisen ja alailmakehän otsonin vähentämistä koskevan pöytäkirjan liitteen I muutosten voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että valtiosta toiseen tapahtuvaa ilman epäpuhtauksien kaukokulkeutumista koskevaan vuoden 1979 yleissopimukseen liittyvän happamoitumisen, rehevöitymisen ja alailmakehän otsonin vähentämistä koskevan pöytäkirjan (SopS 40/2005) liitteeseen I Genevessä 4 päivänä toukokuuta 2012 tehdyt muutokset ovat voimassa 5 päivästä kesäkuuta 2013, niin kuin siitä on sovittu.

Muutos on nähtävänä ja saatavissa ympäristöministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi sekä ympäristöministeriössä, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 17 päivänä joulukuuta 2013

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.