164/2004

Annettu: 01.10.2004

Liikenne- ja viestintäministeriön ilmoitus vuonna 1944 tehdyn kansainvälisen siviili-ilmailun yleissopimuksen (Chicago, 1944) nelikielistä todistusvoimaista tekstiä koskevasta pöytäkirjasta

Liikenne- ja viestintäministeriö ilmoittaa, että Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön yleiskokous hyväksyi 30 päivänä syyskuuta 1977 kansainvälisen siviili-ilmailun yleissopimuksen (Chicago, 1944) nelikielistä todistusvoimaista tekstiä koskevan pöytäkirjan, jolla venäjän kieli lisättiin mainitun yleissopimuksen viralliseksi kieleksi. Muutos on voimassa 11 päivästä lokakuuta 2004.

Muutos on nähtävänä ja saatavissa liikenne- ja viestintäministeriöstä, joka myös antaa siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 1 päivänä lokakuuta 2004

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.