69/2003

Annettu: 23.10.2003

Kauppa- ja teollisuusministeriön ilmoitus helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan sopimuksen 1 liitteen muutosten voimaantulosta

Kauppa- ja teollisuusministeriö ilmoittaa, että helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan sopimuksen (ATP-sopimus, SopS 48/1981) 1 liitteeseen 7 päivänä toukokuuta 2003 tehdyt muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 28 päivänä kesäkuuta 2002, tulevat sopimuksen 18 artiklan 6 kappaleen mukaisesti voimaan 7 päivänä marraskuuta 2003.  

Ilmoituksessa mainitut muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa Elintarvikevirastossa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 23 päivänä lokakuuta 2003

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.