35/2003

Annettu: 10.04.2003

Valtiovarainministeriön ilmoitus Suomen tasavallan ja Liettuan tasavallan välillä tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen soveltamista koskevien keskinäisten sopimusten tekemisestä ja voimaantulosta

Valtiovarainministeriö ilmoittaa, että Suomen ja Liettuan toimivaltaiset viranomaiset ovat näiden valtioiden välillä tulo- ja varallisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen (SopS 94/1993) 26 artiklan 3 kappaleen nojalla tehneet 11 päivänä maaliskuuta 2003 tietojenvaihtoa koskevan 27 artiklan soveltamisesta keskinäiset sopimukset tietojenvaihdon kehittämisestä ja samanaikaisesti suoritettavista verotarkastuksista.

Sopimukset ovat voimassa 1 päivästä huhtikuuta 2003. Automaattista tietojenvaihtoa koskevia määräyksiä sovelletaan kuitenkin tietoihin, jotka kerätään vuodelta 2003 tai sen jälkeen.

Sopimukset ovat nähtävillä ja saatavissa Verohallituksessa, joka myös antaa niistä lisätietoja.

Helsingissä 10 päivänä huhtikuuta 2003

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.