96/1998

Annettu: 17.2.1999

Asetus Bulgarian kanssa laittomasti maahan saapuneiden ja maassa oleskelevien henkilöiden takaisinottamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Helsingissä 26 päivänä maaliskuuta 1998 Suomen tasavallan hallituksen ja Bulgarian tasavallan hallituksen välillä laittomasti maahan saapuneiden ja maassa oleskelevien henkilöiden takaisin ottamisesta tehty sopimus, jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 5 päivänä kesäkuuta 1998 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 19 päivänä marraskuuta 1998, tulee voimaan 17 päivänä helmikuuta 1999 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen 12 artiklassa tarkoitettuja toimivaltaisia viranomaisia ovat Suomessa poliisi, rajavartiolaitos ja ulkomaalaisvirasto.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 17 päivänä helmikuuta 1999.

Helsingissä 18 päivänä joulukuuta 1998

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.