80/1998

Alkuperäinen sopimus: 45/1976

Ulkoasiainministeriön ilmoitus villieläimistön ja -kasviston uhanalaisten lajien kansainvälistä kauppaa koskevan yleissopimuksen III liitteen muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että villieläimistön ja -kasviston uhanalaisten lajien kansainvälistä kauppaa koskevan yleissopimuksen (SopS 45/1976) III liitteen muutokset, joista yleissopimuksen sihteeristö on ilmoittanut 19 päivänä joulukuuta 1997 ja 27 päivänä huhtikuuta 1998 päivätyillä kirjeillä, ovat voimassa 19 päivästä maaliskuuta 1998 ja 26 päivästä heinäkuuta 1998 niin kuin siitä on sovittu.

Liitteen muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa ympäristöministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 12 päivänä elokuuta 1998

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.