66/1990

Alkuperäinen sopimus: 36/1979

Ulkoasiainministeriön ilmoitus aluksista ja ilma-aluksista tapahtuvan jätteen mereen laskemisen aiheuttaman meren pilaantumisen ehkäisemiseksi tehdyn yleissopimuksen I ja II liitteiden muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että aluksista ja ilma-aluksista tapahtuvan jätteen mereen laskemisen aiheuttaman meren pilaantumisen ehkäisemiseksi tehdyn yleissopimuksen (SopS 36/79) I ja II liitteeseen 13 päivänä kesäkuuta 1985 tehdyt muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 14 päivänä maaliskuuta 1986 ja joita koskeva hyväksymisasiakirja on talletettu Norjan hallituksen huostaan 19 päivänä maaliskuuta 1986, ovat voimassa 11 päivästä toukokuuta 1990 niin kuin siitä on sovittu.

Ilmoituksessa mainitut muutokset ovat nähtävänä ja saatavissa ympäristöministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 18 päivänä lokakuuta 1990

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.