56/1986

Alkuperäinen sopimus: 41/1978

Ulkoasiainministeriön ilmoitus TIR-tullitarkastusvihkoon merkittyjen tavarain kansainvälistä kuljetusta koskevan tulliyleissopimuksen (TIR-yleissopimus) 1, 2 ja 6 liitteiden muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että TIR-tullitarkastusvihkoon merkittyjen tavarain kansainvälistä kuljetusta koskevan tulliyleissopimuksen (TIR-yleissopimus) (SopS 41/78) 1, 2 ja 6 liitteiden muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 25 päivänä huhtikuuta 1986, tulevat yleissopimuksen 60 artiklan mukaisesti voimaan 1 päivänä elokuuta 1986.

Ilmoituksessa mainitut liitteet ovat nähtävinä ja saatavissa tullihallituksessa sekä tullitoimipaikoissa, jotka myös antavat niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 10 päivänä heinäkuuta 1986

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.