36/1986

Alkuperäinen sopimus: 49/1967

Yksityisoikeuden yhdenmukaistamiseksi toimivan kansainvälisen instituutin PERUSSÄÄNTÖÖN 9 päivänä marraskuuta 1984 tehty muutos

16 artikla

1. Instituutin vuosittaiset toiminta- ja ylläpitokustannukset katetaan instituutin tulo- ja menoarvioon merkityillä tuloilla, jotka muodostuvat ensisijaisesti instituutin perustajan Italian hallituksen varsinaisesta perusmaksuosuudesta, jonka Italian parlamentti on hyväksynyt ja jonka määräksi Italian hallitus ilmoittaa vahvistetun vuodesta 1985 alkaen 300 miljoonaa Italian liiraa vuosittain, jota määrää voidaan tarkistaa jokaisen kolmivuotiskauden päättyessä Italian valtion tulo- ja menoarvion hyväksymistä koskevalla lailla, samoin kuin muiden osallistuvien hallitusten varsinaisista vuosittaisista maksuosuuksista.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.