Valtiosopimukset: 1979

Valtiosopimukset numeroittain

62-39 37-9 6-1

6/1979
Asetus
Asetus tavaroiden ja palvelusten kansainvälistä luokitusta tavaramerkkien rekisteröimistä varten koskevan tarkistetun Nizzan sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Tavaroiden ja palvelujen kansainvälistä luokitusta tavaramerkkien rekisteröimistä varten koskeva Genevessä 13 päivänä toukokuuta 1977 tarkistettu NIZZAN SOPIMUS
4/1979
Asetus
Asetus Turkin kanssa taloudellisesta, teollisesta ja teknologisesta yhteistyöstä tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
SOPIMUS taloudellisesta, teollisesta ja teknologisesta yhteistyöstä Suomen Tasavallan hallituksen ja Turkin Tasavallan hallituksen välillä
3/1979
Asetus
Asetus Ruotsin kanssa tehdyn rajajokisopimuksen liitteen B muuttamista koskevan pöytäkirjan voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
PÖYTÄKIRJA Suomen ja Ruotsin välillä 16 päivänä syyskuuta 1971 tehdyn rajajokisopimuksen liitteen B muuttamisesta
2/1979
Asetus
Asetus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä kunnallisesta yhteistyöstä yli pohjoismaisten valtakunnanrajojen tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
SOPIMUS Norjan, Ruotsin, Suomen ja Tanskan välillä kunnallisesta yhteistyöstä yli pohjoismaisten valtakunnanrajojen
1/1979
Laki
Laki Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä kunnallisesta yhteistyöstä yli pohjoismaisten valtakunnanrajojen tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
Valtiosopimukset numeroittain

62-39 37-9 6-1

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.