60/1979

Asetus Neuvostoliiton kanssa Suomen ja Neuvostoliiton välisellä valtakunnan rajalla noudatettavasta järjestyksestä ja rajatapahtumain selvittämisjärjestyksestä tehdyn ja vuonna 1969 muutetun sopimuksen muuttamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Moskovassa 8 päivänä elokuuta 1979 noottienvaihdolla tehty sopimus Suomen Tasavallan Hallituksen ja Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton Hallituksen kesken Suomen ja Neuvostoliiton välisellä valtakunnan rajalla noudatettavasta järjestyksestä ja rajatapahtumain selvittämisjärjestyksestä Helsingissä 23 päivänä kesäkuuta 1960 tehdyn ja Moskovassa 1 päivänä huhtikuuta 1969 tehdyllä pöytäkirjalla muutetun sopimuksen (SopS 32/60 ja 60/69) muuttamisesta on voimassa 8 päivästä elokuuta 1979 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 16 päivänä marraskuuta 1979.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.