59/1979

Asetus Ruotsin kanssa tehdyn automaattipeliä Suomen ja Ruotsin välillä säännöllisessä linjaliikenteessä olevilla matkustaja-aluksilla koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §.

Tukholmassa 14 päivänä helmikuuta 1979 tehty Suomen Tasavallan ja Ruotsin Kuningaskunnan välinen automaattipeliä Suomen ja Ruotsin välillä säännöllisessä linjaliikenteessä olevilla matkustaja-aluksilla koskeva sopimus, jonka eräät määräykset on 30 päivänä elokuuta 1979 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (849/79) hyväksytty ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 7 päivänä syyskuuta 1979 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 6 päivänä marraskuuta 1979, tulee voimaan 6 päivänä joulukuuta 1979 niin kuin siitä on sovittu.

2 §.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa sisäasiainministeriö.

Helsingissä 16 päivänä marraskuuta 1979.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.