65/1976

Asetus Tanskan kanssa perinnön kaksinkertaisen verotuksen ehkäisemiseksi tehdyn sopimuksen muuttamista koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan ja Tanskan Kuningaskunnan välillä perinnön kaksinkertaisen verotuksen ehkäisemiseksi tehdyn sopimuksen (SopS 16/56) muuttamisesta 4 ja 30 päivänä syyskuuta 1975 noottien vaihdolla tehty sopimus, jonka eräät määräykset on 24 päivänä kesäkuuta 1976 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (812/76) hyväksytty, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 24 päivänä kesäkuuta 1976 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 29 päivänä kesäkuuta 1976, on voimassa 29 päivästä heinäkuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

Helsingissä 13 päivänä elokuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.