56/1976

Asetus Yhdistyneen Arabitasavallan kanssa tehdyn kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla tehtyä sopimusta muuttavan sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan hallituksen ja Yhdistyneen Arabitasavallan hallituksen välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla 1 päivänä huhtikuuta 1965 tehdyn sopimuksen (SopS 12/66) muuttamisesta 6 päivänä heinäkuuta 1974 noottienvaihdolla tehty sopimus, jonka eräät määräykset on 30 päivänä tammikuuta 1976 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (776/76) hyväksytty, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 30 päivänä tammikuuta 1976 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 27 päivänä heinäkuuta 1976, tulee voimaan 26 päivänä elokuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

Helsingissä 19 päivänä elokuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.