51/1976

Asetus Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan kanssa tehdyn rikoksen johdosta tapahtuvaa luovuttamista koskevan sopimuksen ja siihen liittyvällä noottienvaihdolla tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan hallituksen sekä Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan hallituksen välillä Lontoossa 29 päivänä lokakuuta 1975 tehty rikoksen johdosta tapahtuvaa luovuttamista koskeva sopimus, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 20 päivänä helmikuuta 1976 ja jota koskevat ratifiointikirjat on vaihdettu 12 päivänä toukokuuta 1976, samoin kuin sopimukseen liittyvällä noottienvaihdolla 12 päivänä toukokuuta 1976 tehty sopimus tulevat voimaan 12 päivänä elokuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 17 päivänä kesäkuuta 1976.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.