43/1976

Asetus Suomen ja Kanadan välillä siirrettyjen ydinmateriaalien, laitteiden, laitoksien ja tietoaineiston käyttöä koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan hallituksen ja Kanadan hallituksen välinen Helsingissä 5 päivänä maaliskuuta 1976 tehty Suomen ja Kanadan välillä siirrettyjen ydinmateriaalien, laitteiden, laitoksien ja tietoaineiston käyttöä koskeva sopimus, jonka eräät määräykset on 24 päivänä kesäkuuta 1976 annetulla lailla (643/76) hyväksytty, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 24 päivänä kesäkuuta 1976 ja jonka ratifioimiskirjat on vaihdettu 16 päivänä heinäkuuta 1976, tulee voimaan 15 päivänä elokuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 29 päivänä heinäkuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.