41/1976

Alkuperäinen sopimus: 23/1963

Ulkoasiainministeriön ilmoitus Unkarin kanssa tehdyn lentoliikennesopimuksen liitteen muutoksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että Suomen Tasavallan ja Unkarin Kansantasavallan välisen 13 päivänä helmikuuta 1962 allekirjoitetun lentoliikennesopimuksen (SopS 23/1963) 18 artiklan 2 kappaleen nojalla ovat Suomen ja Unkarin ilmailuviranomaiset sopineet 16 päivänä tammikuuta 1975 mainitun sopimuksen liitteen IV kohdan muuttamisesta. Diplomaattista tietä suoritetulla noottienvaihdolla muutos on tullut voimaan 13 päivänä kesäkuuta 1975.

Liitteen IV kohta on muutoksen jälkeen näin kuuluva:

IV

1. Kummankin sopimuspuolen nimetyillä lentoliikenneyrityksillä tulee olla yhtäläiset mahdollisuudet suorittaa sovittua lentoliikennettä yksilöidyillä reiteillä sopimuspuolten alueiden välillä.

2. Sopimuspuolten ilmailuviranomaiset sopivat nimettyjen lentoliikenneyritysten yksilöidyille reiteille tarjoamasta kapasiteetista keskinäiset etunsa huomioon ottaen ja vastaanotettuaan nimettyjen lentoliikenneyritysten mahdolliset suositukset.

Helsingissä 6 päivänä heinäkuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.