34/1976

Asetus Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan kanssa tehdyn kansainvälistä maantieliikennettä koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan hallituksen ja Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen Kuningaskunnan hallituksen välillä Helsingissä 8 päivänä huhtikuuta 1975 tehty kansainvälistä maantieliikennettä koskeva sopimus, jonka eräät määräykset on 21 päivänä toukokuuta 1976 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (570/76) hyväksytty ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 21 päivänä toukokuuta 1976 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 24 päivänä toukokuuta 1976, tulee voimaan 24 päivänä kesäkuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 27 päivänä toukokuuta 1976.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.