32/1976

Alkuperäinen sopimus: 61/1974

PÖYTÄKIRJA pidetty Suomen Tasavallan ja Tshekkoslovakian Sosialistisen Tasavallan välillä kaupan esteiden vastavuoroisesta poistamisesta solmitussa sopimuksessa sekä Suomen Tasavallan ja Tshekkoslovakian Sosialistisen Tasavallan välisessä pitkäaikaisessa kauppasopimuksessa asetettujen sekakomissioiden toisessa yhteisistunnossa

Sekakomissio päätti, sopimuksen 3 pöytäkirjan 12 artiklan määräysten mukaisesti korvata sanotun pöytäkirjan 6 artiklan sanamuodon seuraavalla tekstillä sekä pöytäkirjaan liittää uuden liitteen n:o V.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"6 artikla

1. Alkuperätuotteet tämän pöytäkirjan 1 artiklan tarkoittamassa mielessä saavat maahan tuotaessa sopimuksessa määrätyt etuudet, kun niistä esitetään maahantuonnin yhteydessä valtion viranomaisen tai valtuutetun elimen antama, tämän pöytäkirjan IV ja V liitteen mukainen alkuperätodistus.

2. Alkuperätodistus annetaan viejämaassa vain viejän kirjallisesta hakemuksesta."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Laadittu Helsingissä 12 päivänä maaliskuuta 1976 kahtena englanninkielisenä alkuperäkappaleena.

V LIITE

Alkuperätodistus

(Lomake painettuna)

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.