24/1976

Ulkoasiainministeriön ilmoitus Suomen osallistumisesta Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) ydinenergiatoimiston (NEA) työhön.

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa:

Tasavallan presidentin päätettyä 28 päivänä marraskuuta 1975, että Suomi osallistuu Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön (OECD) ydinenergiatoimiston (NEA) työhön, mitä koskeva ilmoitus on 1 päivänä joulukuuta 1975 tehty järjestön pääsihteerille, Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön neuvosto on 22 päivänä joulukuuta 1975 päättänyt, että ydinenergiatoimiston perussääntöä sovelletaan Suomeen 1 päivästä tammikuuta 1976.

Euroopan taloudellisen yhteistyön järjestön (OEEC) päätöksellä aikoinaan hyväksyttyä Euroopan ydinenergiatoimiston (ENEA) perussääntöä siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen ja lisäyksineen sovelletaan Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön neuvoston 30 päivänä syyskuuta 1961 tekemän päätöksen nojalla järjestön ydinenergiatoimiston perussääntönä.

Helsingissä 13 päivänä toukokuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.