4/1976

Alkuperäinen sopimus: 3/1976

Ulkoasiainministeriön ilmoitus vesilintujen elinympäristönä kansainvälisesti merkittäviä vesiperäisiä maita koskevassa yleissopimuksessa tarkoitetuista vesiperäisistä maista Suomessa.

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että Ramsarissa 2 päivänä helmikuuta 1971 tehdyn vesilintujen elinympäristönä kansainvälisesti merkittäviä vesiperäisiä maita koskevan yleissopimuksen Suomen ratifiointikirjan talletuksen yhteydessä on Yhdistyneiden Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestöjen UNESCO:n pääjohtajan haltuun talletettu myös tähän ilmoitukseen liitetty, sopimuksen 2 artiklan 4 kappaleen edellyttämä luettelo liitettäväksi kansainvälisesti merkittävien vesiperäisten maiden luetteloon.

(Luettelo vesiperäisistä maista painettuna)

Helsingissä 16 päivänä tammikuuta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.