41/1975

Asetus Neuvostoliiton kanssa yhteistoiminnasta siviili-ilma-alusten kaappausten ehkäisemiseksi tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään siviili-ilma-aluksen kaappaukseen syyllistyneiden henkilöiden palauttamisesta eräissä tapauksissa 23 päivänä toukokuuta 1975 annetun lain (336/75)1 §:n nojalla:

Suomen Tasavallan hallituksen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton hallituksen välillä Helsingissä 23 päivänä elokuuta 1974 yhteistoiminnasta siviili-ilma-alusten kaappausten ehkäisemiseksi tehty sopimus, jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 4 päivänä heinäkuuta 1975 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 24 päivänä heinäkuuta 1975, tulee voimaan 23 päivänä elokuuta 1975 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 19 päivänä elokuuta 1975.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.