34/1975

Asetus Saksan Demokraattisen Tasavallan kanssa tehtyjen kansainvälistä maantieliikennettä koskevan sopimuksen ja sen lisäpöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan hallituksen ja Saksan Demokraattisen Tasavallan hallituksen välillä Berliinissä 29 päivänä toukokuuta 1974 tehdyt kansainvälistä maantieliikennettä koskeva sopimus ja sen lisäpöytäkirja, joiden eräät määräykset on 4 päivänä heinäkuuta 1975 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (637/75) hyväksytty ja jotka tasavallan presidentti on 4 päivänä heinäkuuta 1975 hyväksynyt sekä joiden voimaantuloa koskevat ilmoitukset on 14 päivänä heinäkuuta 1975 vaihdettu, ovat voimassa 13 päivästä elokuuta 1975 niin kuin niistä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen ja sen lisäpöytäkirjan määräysten soveltamisesta antaa tarvittaessa liikenneministeriö.

Helsingissä 25 päivänä heinäkuuta 1975.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.