32/1975

Asetus Suomen ja Pakistanin välillä sovitun pakistanilaisten käsinkudottujen puuvillakankaiden tullivapauden voimaansaattamisesta.

Valtiovarainministerin esittelystä säädetään: 28 päivänä kesäkuuta 1968 annettuun tullitariffilakiin (359/68) liittyvän tullitariffin XI osan 8: (1) huomautuksen nojalla:

1 §.

Sitten kun Suomen ja Pakistanin välillä on kirjeenvaihdolla sovittu, että eräät tullitariffin nimikkeeseen 55.09 kuuluvat pakistanilaiset käsinkudotut puuvillakankaat ovat Suomeen tuotaessa tullittomia, säädetään, ottaen huomioon tullitariffilakiin (359/68) liittyvän tullitariffin XI osan 8: (1) huomautukseen sisältyvä määräys, että sanottu järjestely on voimassa ja sitä sovelletaan niin kuin siitä on sovittu.

2 §.

Tullihallitus antaa tarkempia määräyksiä tämän asetuksen soveltamisesta.

Naantalissa 18 päivänä heinäkuuta 1975.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.