51/1973

Asetus Suomen Hallituksen, Norjan Hallituksen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton Hallituksen kesken Inarinjärven säännöstelemisestä Kaitakosken voimalaitoksen ja padon avulla tehdyn sopimuksen 3 artiklan muuttamisesta tehdyn lisäpöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Sitten kun Suomen Hallituksen, Norjan Hallituksen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton Hallituksen välillä tehty lisäpöytäkirja Inarinjärven säännöstelyä Kaitakosken voimalaitoksen ja padon avulla koskevan 29 päivänä huhtikuuta 1959 tehdyn sopimuksen muuttamisesta on allekirjoitettu Helsingissä 23 päivänä toukokuuta 1973, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu lisäpöytäkirja on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 27 päivänä heinäkuuta 1973.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.