8/1972

Asetus Ranskan kanssa tulon ja omaisuuden kaksinkertaisen verotuksen ja veron kiertämisen estämiseksi tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Ranskan kanssa tulon ja omaisuuden kaksinkertaisen verotuksen ja veron kiertämisen estämiseksi Helsingissä 11 päivänä syyskuuta 1970 tehdyn sopimuksen eräät määräykset on 16 päivänä huhtikuuta 1971 annetulla myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (183/72) hyväksytty, tasavallan presidentti ratifioinut sopimuksen ja sopimuksen voimaansaattamiseksi vaadittavat ilmoitukset tehty 2 päivänä helmikuuta 1972, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1972 niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

Helsingissä 23 päivänä helmikuuta 1972.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.