63/1970

Asetus työmarkkinoilla ja ammatin harjoittamisen yhteydessä tapahtuvaa syrjintää koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun eduskunta 10 päivänä helmikuuta 1970 on hyväksynyt Kansainvälisen työkonferenssin vuonna 1958 hyväksymän, työmarkkinoilla ja ammatin harjoittamisen yhteydessä tapahtuvaa syrjintää koskevan yleissopimuksen ja tasavallan presidentti 11 päivänä maaliskuuta 1970 ratifioinut yleissopimuksen sekä Kansainvälisen työtoimiston pääjohtaja 23 päivänä huhtikuuta 1970 rekisteröinyt ratifioinnin, säädetään sosiaali- ja terveysministerin esittelystä, että yleissopimus tulee Suomen osalta voimaan 23 päivänä huhtikuuta 1971, niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 11 päivänä joulukuuta 1970.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.