57/1970

Asetus Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton kanssa ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta 6 päivänä huhtikuuta 1948 tehdyn sopimuksen voimassaolon pidentämistä koskevan pöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Sitten kun eduskunta on 6 päivänä lokakuuta 1970 hyväksynyt Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välillä ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta huhtikuun 6 päivänä 1948 tehdyn sopimuksen voimassaoloajan pidentämistä koskevan Moskovassa 20 päivänä heinäkuuta 1)70 allekirjoitetun pöytäkirjan ja tasavallan presidentti sen ratifioinut 16 päivänä lokakuuta 1970 sekä ratifioimiskirjat vaihdettu Helsingissä 13 päivänä marraskuuta 1970, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että mainittu pöytäkirja on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 20 päivänä marraskuuta 1970.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.