33/1970

Asetus Suomen Tasavallan hallituksen ja Amerikan Yhdysvaltain hallituksen välisen atomienergian siviilikäyttöä koskevan yhteistyösopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Suomen Tasavallan hallituksen ja Amerikan Yhdysvaltain hallituksen välillä atomienergian siviilikäytöstä tehdyn Washingtonissa 8 päivänä huhtikuuta 1970 allekirjoitetun yhteistyösopimuksen eräät määräykset on 4 päivänä heinäkuuta 1970 annetulla lailla (510/70) hyväksytty, tasavallan presidentti hyväksynyt sopimuksen ja Suomen hallitus 7 päivänä heinäkuuta 1970 ilmoittanut Amerikan Yhdysvaltain hallitukselle sopimuksen voimaantalon edellyttämien valtiosäännön mukaisten vaatimusten täyttämisestä, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus tulee voimaan 7 päivänä heinäkuuta 1970 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 15 päivänä heinäkuuta 1970.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.