4/1970

Asetus diplomaattisia suhteita koskevan Wienin yleissopimuksen ja siihen liittyvien valinnaisten pöytäkirjojen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Wienissä 18 päivänä huhtikuuta 1961 tehdyn diplomaattisia suhteita koskevan yleissopimuksen eräät määräykset on 4 päivänä heinäkuuta 1969 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (71/70) hyväksytty, tasavallan presidentti ratifioinut yleissopimuksen ja siihen liittyvät vallinnaiset pöytäkirjat kansalaisuuden saavuttamisesta sekä erimielisyyksien pakollisesta ratkaisemisesta ja ratifioimiskirjat talletettu 9 päivänä joulukuuta 1969 Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerin huostaan, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu yleissopimus ja siihen liittyvät valinnaiset pöytäkirjat ovat voimassa niin kuin niistä on sovittu.

Helsingissä 9 päivänä tammikuuta 1970.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.