52/1967

Asetus Yhdistyneiden Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestön perussäännön eräiden muutosten voimaansaattamisesta.

Sitten kun Yhdistyneiden Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestön kymmenes ja kahdestoista yleiskokous ovat päätöslauselmillaan 3 päivänä joulukuuta 1958 ja 15 päivänä marraskuuta 1962 hyväksyneet Yhdistyneiden Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestön perussäännön 4 artiklan 8 a kohdan sekä 5 artiklan 1 ja 13 kohdan muutokset, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että nämä muutokset ovat voimassa niin kuin niistä on sovittu.

(Muutoksien virallinen englanninkielinen teksti on julkaistu Suomen asetuskokoelman sopimussarjan ruotsinkielisen painoksen vastaavassa numerossa.)

Helsingissä 15 päivänä syyskuuta 1967.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.