12/1966

Asetus Suomen Tasavallan ja Yhdistyneen Arabitasavallan välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun Suomen ja Yhdistyneen Arabitasavallan välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla Kairossa 1 päivänä huhtikuuta 1965 allekirjoitetun sopimuksen eräät säännökset ja määräykset on 21 päivänä tammikuuta 1966 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (219/66) hyväksytty, sopimus ratifioitu ja ratifioimiskirjat 3 päivänä maaliskuuta 1966 vaihdettu, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen säännöksien soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

Helsingissä 25 päivänä maaliskuuta 1966.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.