57/1964

Alkuperäinen sopimus: 40/1963

Asetus Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton kesken Saimaan kanavan Neuvostoliitolle kuuluvan osan ja Malyj Vysotskij-saaren vuokraamisesta Suomen Tasavallalle tehdyn 27 päivänä syyskuuta 1962 allekirjoitetun sopimuksen liitteeksi tarkoitetun pöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Sitten kun Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton kesken Saimaan kanavan Neuvostoliitolle kuuluvan osan ja Malyj Vysotskij-saaren vuokraamisesta Suomen Tasavallalle tehdyn, 27 päivänä syyskuuta 1962 allekirjoitetun sopimuksen liitteeksi tarkoitettu pöytäkirja on allekirjoitettu 11 päivänä elokuuta 1964, tasavallan presidentti sen ratifioinut ja ratifioimiskirjat vaihdettu 18 päivänä joulukuuta 1964, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu pöytäkirja on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 23 päivänä joulukuuta 1964.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.