50/1964

Asetus suostumusta avioliittoon, vähimmäisavioikää ja avioliittojen kirjaamista koskevan yleissopimuksen voimaansaattamisesta.

Sitten kun tasavallan presidentti on 24 päivänä heinäkuuta 1964 päättänyt, että Suomi liittyy Yhdistyneiden Kansakuntien päämajassa New Yorkissa 10 päivänä joulukuuta 1962 tehtyyn suostumusta avioliittoon, vähimmäisavioikää ja avioliittojen kirjaamista koskevaan yleissopimukseen, ja liittymiskirja on 18 päivänä elokuuta 1964 talletettu Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerin huostaan, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu yleissopimus tulee voimaan 9 päivänä joulukuuta 1964 niin kuin siitä on sovittu, kuitenkin niin, ettei sen 1 artiklan 2 kohtaa sovelleta Suomen osalta.

Helsingissä 13 päivänä marraskuuta 1964.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.